Lidmaatschap 

Proeflessen

We kunnen ons zo voorstellen dat je nog niet zeker weet of je gymnastiek wel leuk vindt om te doen. Daarom mag je altijd twee keer met de lessen meedoen om er achter te komen of gymnastiek iets voor jou is.

Op dit moment werken een aantal groepen met een wachtlijst. Wil je graag een proefles meedraaien dan kan je contact opnemen met één van de trainsters.

Inschrijven nieuwe leden

Lid worden van onze vereniging kan heel eenvoudig. Je meld je aan bij de leiding van de les en je vraagt om een inschrijfformulier. Deze kan je direct invullen en weer aan de leiding geven. Dat is alles wat je moet doen. De leiding zorgt er dan voor dat het inschrijfformulier op de juiste plek komt. Als nieuw lid moet je inschrijfgeld betalen. Nieuwe leden vanaf 16 jaar moeten tevens bondscontributie betalen over het jaar van inschrijving.

Beëindigen van het lidmaatschap

Wanneer je het lidmaatschap wilt beëindigen dien je dit enkel per email te versturen naar penningmeesteresvgym@gmail.com. Mondelinge afmelding is niet mogelijk en zal niet worden verwerkt. Afmelding geschiedt per kwartaal. Je dient 1 maand voor het verstrijken van het kwartaal op te zeggen. Indien je opzegt tijdens het kwartaal blijft de volledige contributie voor dat kwartaal gelden.