top of page

Lidmaatschap 

Proeflessen

We kunnen ons zo voorstellen dat je nog niet zeker weet of je gymnastiek wel leuk vindt om te doen. Daarom mag je altijd twee keer met de lessen meedoen om er achter te komen of gymnastiek iets voor jou is.

Op dit moment werken een aantal groepen met een wachtlijst. Je kan een proefles meedraaien als er ruimte is in de groep. Wil je graag een proefles meedraaien dan kan je contact opnemen met één van de trainsters. Kijken bij een les kan altijd. 

Inschrijven nieuwe leden

Wil je lid worden van onze vereniging dan kan dat heel eenvoudig door het digitale inschrijfformulier aan te vragen via de chat op onze website of door te mailen naar één van de trainsters. 

Als nieuw lid moet je inschrijfgeld betalen. Nieuwe leden vanaf 16 jaar moeten tevens bondscontributie betalen over het jaar van inschrijving.

Beëindigen van het lidmaatschap

Wanneer je het lidmaatschap wilt beëindigen dien je dit enkel per email te versturen naar penningmeesteresvgym@gmail.com. Mondelinge afmelding is niet mogelijk en zal niet worden verwerkt. Afmelding geschiedt per kwartaal. Je dient 1 maand voor het verstrijken van het kwartaal op te zeggen. Indien je opzegt tijdens het kwartaal blijft de volledige contributie voor dat kwartaal gelden.

bottom of page