Coronavirus

Dit nieuwsbericht zal worden aangevuld wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is.

 

Updates:

26-05-2020

Nu er buiten gesport mag worden pakken wij onze lessen weer op. Wel aangepast want “echt” turnen en freerunnen is zonder toestellen niet mogelijk. We zullen gebruik maken van het schoolplein van de Da Costaschool.
Dus zullen we als trainers creatief zijn en ons richten op wat wel kan.

Daar zijn, in deze tijd, natuurlijk een aantal regels aan verbonden.

>>Bekijk de regels

1-04-2020

De algemene ledenvergadering van 2020 zal voor dit jaar worden geschrapt gezien de situatie rondom het coronavirus. Op verzoek kan het financieel overzicht en de begroting worden opgevraagd bij de penningmeester. penningmeesteresvgym@gmail.com

Als vereniging hebben we besloten dat de ledencontributie voor het tweede kwartaal niet zal worden afgeschreven.

De Nederlandse regering heeft op 31 maart de maatregelen verlengd. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sporthallen open te stellen geldt tot en met 20 mei 2020.

Zodra we meer informatie hebben zullen we deze delen op onze website en op social media.

19-03-2020

Abrubt einde aan het wedstrijdseizoen. De KNGU heeft besloten om alle aankomende wedstrijden voor dit seizoen te annuleren. Dit geldt voor alle disciplines en op alle niveaus. 

16-03-2020

Op zondag 15 maart zijn door het RIVM en onze premier nieuwe maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Deze maatregelen heeft Sportbedrijf Nunspeet doen besluiten om alle sportaccommodaties te sluiten tot en met maandag 6 april 2020. De algemene ledenvergadering van 31 maart zal hierdoor komen te vervallen. 

13-03-2020

Op donderdag 12 maart zijn door het RIVM en onze premier nieuwe maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Deze maatregelen hebben Sportbedrijf Nunspeet doen besluiten om met ingang van vrijdag 13 maart 07.00 uur alle activiteiten in Sport- en Recreatiecentrum De Brake, Sporthal Feithenhof, de gymzalen Vierhouterweg en Piersonstraat en de Sportzaal Op de Heide niet door te laten gaan tot en met dinsdag 31 maart 2020.
 

Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM en KNGU:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus-en-sport

Vierhouterweg 14

Elspeet, 8075 BJ

  • Bekijk onze locatie!
  • Volg ons!

© 2017 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & realisatie: T. v/d Hoorn