Vierhouterweg 14

Elspeet, 8075 BJ

  • Bekijk onze locatie!
  • Volg ons!

© 2017 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp & realisatie: T. v/d Hoorn

Coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland te voorkomen heeft het kabinet op donderdag 12-3 besloten dat alle evenementen waarbij meer dan honderd personen aanwezig zijn deze maand geen doorgang kunnen vinden. De KNGU heeft daarop besloten om alle activiteiten af te lasten tot in ieder geval het einde van de maand.

Daarnaast adviseert het RIVM en de KNGU dat verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook voorlopig helemaal stil te leggen. ESV gym zal mee gaan in dit beleid.

 

Updates:

24-03-2020

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder sporthallen, geldt nog tot en met 6 april (aldus de rijksoverheid). De KNGU acht het aannemelijk dat hierin verandering komt, maar hoe en wanneer is nu nog niet bekend. 

19-03-2020

Abrubt einde aan het wedstrijdseizoen. De KNGU heeft besloten om alle aankomende wedstrijden voor dit seizoen te annuleren. Dit geldt voor alle disciplines en op alle niveaus. 

16-03-2020

Op zondag 15 maart zijn door het RIVM en onze premier nieuwe maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Deze maatregelen heeft Sportbedrijf Nunspeet doen besluiten om alle sportaccommodaties te sluiten tot en met maandag 6 april 2020. De algemene ledenvergadering van 31 maart zal hierdoor komen te vervallen. 

13-03-2020

Op donderdag 12 maart zijn door het RIVM en onze premier nieuwe maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Deze maatregelen hebben Sportbedrijf Nunspeet doen besluiten om met ingang van vrijdag 13 maart 07.00 uur alle activiteiten in Sport- en Recreatiecentrum De Brake, Sporthal Feithenhof, de gymzalen Vierhouterweg en Piersonstraat en de Sportzaal Op de Heide niet door te laten gaan tot en met dinsdag 31 maart 2020.
 

Zie voor actuele informatie over het coronavirus de website van het RIVM en KNGU:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus-en-sport